Süle ute, vet hva han trenger. (foto: bayern, twitter)

Midtstopperkabalen i Chelsea er litt av en historie. Thomas Tuchel er i en situasjon der han kan miste nøkkelspillerne i forsvaret sitt til sommeren. Bayern München kommer nå til å gjøre alt for at den tidligere Dortmund-manager Tuchel ikke klarer å overbevise Andreas Christensen om å bli på Stamford Bridge.

Danskens kontrakt løper ut i sommer og forhandlingene med Chelsea ser ikke ut til å føre andre steder enn ut av London. Barcelona har vært aktive i forhandlinger med Christensen, ifølge Goal har Bayern München intensivert jakten på danskens sigantur.

Les: Deschamps er ikke like kylling som David Moyes: «Uakseptabelt!«

Goal hevder Bayern-representantene har hatt flere runder med Christensen for å få på plass en avtale fra sommeren. Nagelsmann og gjengen har tidligere forsøkt seg på Antonio Rüdiger, men skal ha droppet planen da det ble klart at Chelsea-makkeren hans heller ikke signerer forlengelse med Londonklubben.

Danske vinnerskalle. (foto. chelsea, twitter)

Niklas Süle er tapt for Bayern München, ekstra smertefullt var det å miste den tyske landslagsspilleren til erkerival Dortmund. Christensen viste på utleie til Gladback (2015-17) at han er som skapt for Bundesliga, nå skal dansken overbevises til å ta Süles plass i den røde drakten.

Les: Hansi Flick har neppe gjort seg populær hos Bayern München – ga råd til Niklas Süle