Er det lys i det fjerne?

Bare to ganger har Rosenborg klart å sette ballen i mål i årets sesong, idag var det møte med Strømsgodset hvor ingen av lagene hadde lyst til å spille ball. – Det er dårligst av samtlige lag.

Det ble 0 – 0 i en ufattelig kjedelig kamp hvor det ikke var noen høyepunkter, bare et tidligere storlag i krise og et drammenslag som fortsatt er på påskeferie. -Det er fint i Trondheim om våren så hvorfor ikke.

Les: Zidane: «Han er verdens beste nr. 9»

«Det er samme hvordan vi spiller, vi må utøve det bedre. Vi er for dårlige i dag. Jeg er for tung i dag. Nå er det så svart at jeg bare vil legge meg til å sove», sier Pål André Helland til Eurosport.

«Jeg har det helt jævlig. Vi er ikke gode nok. Vi skal vinne denne kampen, det er for dårlig. Det egner seg ikke på TV å fortelle hva jeg tenker om kampen»

Vi har som de fleste andre eksperter tippet at det ville være slutt for hovedtrener for Rosenborg Eirik Horneland hvis det ble tap i dag, et uavgjort resultat betyr vel at han blir sittende litt til, det må føles litt rart å følge med på sitt gamle lag, Haugesund som i dag banket Stabæk 3 – 0 på hjemmebane og befinner seg høyt oppe på tabellen, for øyeblikket på fjerdeplass.

Les: Sky Sports: «Thierry Henry på vei inn i en ny manager jobb»

«Jeg vet ikke hvor lenge det kan fortsette slik. Jeg tenker at vi må jobbe hardt hver dag for å bli bedre og komme til flere muligheter», sier Horneland til NRK.

«Føler du presset?

«Presset føler jeg hver eneste dag. Det er en stor klubb å lede. Det presset må du bruke til noe positivt og motivasjon til å jobbe hver eneste dag», sier RBK-treneren.

«Å reise fra Lerkendal med poeng er bra. Vi forsvarer oss godt, men jeg skulle ønske vi kunne holde på ballen litt mer. Men det er fremgang», sier Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebrigtsen til NRK etter kampen.

Men Rosenborg-spillerne er altså nådeløse med eget lag:

– Vi vil helst vinne kamper. Det er i hvert fall et steg i riktig retning. i har kontroll på kampen, men vi mangler de små detaljene for å skape de store sjansene. Vi må bli mer kliniske i den siste fasen, oppsummerer Rosenborg-forsvarer Birger Meling.

– Vi må bli flinkere til å skape større muligheter. Der sliter vi i øyeblikket, sier Meling.