Jadon Sancho

Forrige sommer var Dortmund-spilleren mentalt på vei til Old Trafford. Dortmund sørget for full stans i forhandlingene, noe som resulterte i at Sancho trengte en halv sesong på å få på plass huet. Med forhandlinger igang igjen mellom United og Dortmund, går vi mot nok et tap for United?

Ikke ifølge Manchester Evening News. Landslagssamlinger er stedet der én sier noe til noen, som igjen sier det til noen, osv. Lokalavisa i Manchester har hvertfall fått med seg at Sancho har fortalt lagkamerater at han er overbevist om at overgangen går gjennom og at han starter 2021/22-sesongen på Old Trafford.

Les: Martin Ødegaard glipper for Arsenal

Ønsketenkning fra 21-åringen?

Ifølge Manchester Evening News pusher spilleren agent Emeka Obasi for å få gjennom overgangen så raskt som mulig. Sancho skal ha «nøyd seg» med noe høyere ukelønn enn de 190 000 pundene hos Dortmund og Sancho pusher Dortmud selv for overgangen. Summen av dette skal være nok til at United og Dortmund tvinges til å bli enige.

Lokalavisa hevder i tillegg at Dortmund mener de allerede har en potensiell erstatter til Sancho. Forrige september valgte den tidligere Manchester City-akademivingen Jamie Bynoe-Gittons Dortmund (også representert av agent Obasi) Dortmund. Nå har Bundesliga-klubben store forventninger til 16-åringen.

Les på Popidol: Full fest for Haaland og Manchester City-spiller

Les på Popidol: Full fest for Haaland og Manchester City-spiller

Vi vil si at det nå ikke lenger er noen tvil. Sancho-tilhengerne hos United kan snart slippe løs jublen, mens den andre avdelingen får trene på en egnet grimase.

Dette skjer.

Les: Spania tapte poeng, men dro til med EM-rekord