Ikke helt i mål med keeperkabalen.

Det er få utenforstående som har forutsetning til å forutse hva som skjer med keepersituasjonen hos United. Sergio Romero reiser i juni, Tom Heaton er på vei inn og Lee Grant sklir trolig inn i en trenerrolle hos United. Utover det kan det meste skje.

David de Geas fremtid på Old Trafford avhenger av hvilke forsikringer Solskjær kan gi spanjolen om at han fortsatt er numero uno mellom stengene. I Uniteds 12 siste Premier League kamper valgte Solskjær spanjolen fra start i bare to. En garanti kan de Gea neppe forvente seg.

Les: Spania tapte poeng, men dro til med EM-rekord

Dermed kan det bety at spanjolen velger minste motstandsvei og lar seg hente til en klubb der han får lov til å velge spilletid. Skjer dette, skal 24-åringen Dean Henderson inn som førstekeeper.

Litt tidlig å legge all vekt på skulderne til Henderson?

Ifølge Marca har United meldt seg hos PSG og viftet med interesse for Keylor Navas.

34-åringen startet hos Real Madrid, ble skjøvet bakover i køen da Thibaut Courtois ble hentet inn i 2018, og forsvant til PSG som førstekeeper i 2019.

Les på Popidol: Full fest for Haaland og Manchester City-spiller

Denne sommeren er Gianluigi Donnarumme på vei inn hos PSG som free agent. Hva dette betyr for Navas er rimelig forutsigbart.

Manchester Uniteds interesse kan åpne en dør inn til costaricanerens tredje av de fem store ligaene. PSG skal ha satt en prislapp på 12 millioner euro på Navas.

Er Navas riktig fotballblekksprut for United? 34-åringen har spilt for de største, stått i de viktigste kampene og er på de beste dagene outstanding. Aksepterer han at det er ungdommens tid på Old Trafford og tar rollen bak Dean Henderson, kan Navas bli et genialt andrevalg for Solskjær.

Les: Nå er det ikke lenger noen tvil: Jadon Sancho starter sesongen som Manchester United-spiller