(c) Bilde. Venezia FC: Dennis Johnsen

Du trenger ikke å like typen Nani for å være enig i at han er en rasende god angrepsspiller. Luis Carlos Almeida da Cunha ble hentet til Manchester United fra Sporting i 2007 og ble raskt en favoritt hos supporterne. Portugiseren var rask, teknisk, illsint og hatet å tape. Med 230 kamper i United-drakt og 41 scoringer og 73 assists, skrev venstrevingen seg inn i historien på Old Trafford og legendestatus. Nå er det Dennis Johnsens tur til å spille sammen med Nani.

Nani forlot europeisk fotball i 2019 og fartet over Altanteren til MLS-klubben Orlando City, et typisk trekk før pensjonsalder. Trodde mange.

Les: Sergino Dest vil bli og kjempe om plassen, Xavi er helt uinteressert

Nå er 35-åringen tilbake i Italia (tidligere spilt for Lazio) Med fersk signatur på brevpapiret til Venezia, blir Nani nå lagkamerat med Dennis Johnsen. Dette kan være signeringen som løfter Venezia fra nedrykksstreken i Serie A.

Han har signert kontrakt med klubben for sesongen 2022/2023, og skal sammen med Johnsen, tidligere United-keeper Sergio Romero, tidligere Bayern München-spiller Michael Cuisance og resten av Venezia-gjengen øke avstanden til nedrykksstriden (ett poeng avstand).

Les: Leonardo Bonucci får en symbolsk straff for angrepet på Inter-direktøren

Stil, det er hos Venezia det. (foto: venezia, twitter)

Dennis Johnsen er del av en kul reise i kanalbyen, ingen tvil om det.