(c) Bilde: Brann: Eirik Opheim Moldenes

Som en fugl føniks stiger Øygarden opp fra det som er restene av Nest-Sotra. Vel det er ikke så dramatisk, men likevel. Det som skjer ute i havgapet om dagen er likefullt imponerende.

Klubben satser hardt og kommer uten tvil å bli en faktor å regne med i årets OBOS-Liga. – Men om de allerede i år klarer skrittet opp i Eliteserien er tvilsomt, til det har de til tross for sammenslåing for små resurser.

Les: Fra hobbyfotball i en bydel i Trondheim til regjerende seriemestre

Det unge talentet Eirik Opheim Moldenes (19) har bestemt seg for å melde overgang til Øygarden FK etter 5 år i Brann i det som har blitt en meget aktiv vinter.

Spilleren, som opprinnelig kommer fra Godvik, har også vært innom andre lokale lag som Loddefjord, Follese og FK Fyllingsdalen, men mener nå at Øygarden FK er det perfekte valget når han ønsker å utvikle seg videre som fotballspiller

Eirik spiller hovedsakelig kan/ving, men kan også bekle en rolle som indreløper eller vingback.

Les på Popidol: Vil du bli 20 år eldre på 2 år, ta jobben som Manchester United manager

I likhet med flere av årets signeringer, er også Eirik opptatt av å jobbe hardt. «Jeg kan bidra med mye innsats, god treningsvilje og godt humør. Jeg er en lagspiller og kan forhåpentligvis bidra med mange målpoeng. Jeg er veldig opptatt av å jobbe hardt og da får en som oftest lønn for strevet til slutt».

Hvorfor nysigneringen valgte ØFK, velger Moldenes å forklare slik. «Jeg valgte Øygarden fordi de tørr å satse og spiller en fotball som passer meg veldig godt. De er også en klubb med gode verdier og en klubb som tørr å satse på unge spiller. Jeg har også stor tro på prosjektet, og føler dette var det riktige steget for meg nå. Jeg føler jeg er klar og håper på så mye spilletid som mulig. Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang med Øygarden FK!»

Vi stiller oss 100% bak Moldenes utsagn om å glede seg til å komme i gang og ønsker det lokale talentet hjertelig velkommen til Ågotnes og Øygarden FK!