Det vi ser idag er et første lite tegn på at Glazer familiens pengemann i Manchester United Ed Woodward har begynt å tenke litt på fotball og ikke bare være en godt betalt løpegutt for sine eiere som virkelig ikke har peiling.

Da Sporting forlangte mer for Manchester Uniteds hovedmål Bruno Fernandes enn det som lå på bordet ønsket både manager Ole Gunnar Solskjær og direktør Ed Woodward at klubben skulle gjøre sitt for å lande en avtale. – Etter en liten forhøyning som den portugisiske klubben ikke godta var det full stopp.

Nå imot sin eiers ønsker er Manchester United er tilbake ved forhandlingsbordet etter de har økt budet på Bruno Fernandes. Men det stopper ikke der, Ole Gunnar Solskjær har fortalt hva som er konsekvensen av å ikke han målscorere på laget. De røde djevlene har også gjort en tilnærming for en Fenerbahce-spiss, ifølge lørdagens Euro Paper Talk.

Les: Manchester United byr på Fenerbahce spiss

Av og på sagaen om overgangen har stoppet opp flere ganger på grunn av manglende godkjennelse fra Joel Glazer som med sin «fotballfaglige» kunnskap er den store bremseklossen og usikkerhetsmomentet.

Budet er økt til 55 millioner euro, pluss 10 millioner i bonuser, noe som var nok til å bringe Sporting tilbake til forhandlingsbordet. Dette melder en rekke fotballaviser.

Les: Leeds mer offensive på overgangsmarkedet

Sporting manager Silas (Jorge Manuel Rebelo Fernandes) har lagt planer for mandagens kamp mot Maritimo, med sin stjernespiller på laget, eller uten! – Om Bruno Fernandes spiller er det ingen som vet akkurat nå.

Dette kan være begynnelsen på slutten på et godt vennskap mellom Joel Glazer og Ed Woodward og første skritt i retning av at pengemannen får sparken. – Engelske aviser er fulle av slike spekulasjoner i dag, kan være de har rett, kan også tenkes det er ønsketenking fra deres side.