(foto: fra viaplay)

Ja, vi syntes synd på José Mourinho. Etter å fulgt karrieren hans og vært vitne til pressekonferanser der det kommer til overflaten hvor smertefullt det er for portugiseren å akseptere tap, skjønner vi at Bodø/Glimt har blitt managerens mareritt.

Han kunne bortforklare 6-1 tapet på Aspmyra i oktober med spilleforhold «ikke verdige» for en klubb som Roma, men slet da returen på hjemmebane ikke viste noen spesielle tegn på bedring mot de gule fra nord.

Les: Vil ha Pep Guardiola som ny sjef

På torsdag skulle Mourinho vise verden som hånet ham etter overkjøringen på Aspmyra i fjor at dette var et engangstilfelle.

2-1 til Glimt og a field day for europeisk presse. La Gazetta dello Sport dro den til: «Norge er umulige for Roma».

Kjetil Knutsen har full kontroll på en av verdens beste managere, det går ikke an å si noe annet.

Roma startet best og fikk inn første scoring. Da Roma-spillerne feiret scoringen, skjønte vi alle hvor mye det betyr å slå de gule jyplingene fra Norge. Men gleden varte ikke lenge. I andre omgang dro Ulrik Saltnes til med et bananskudd som garantert ga Roma-keeperen noen søvnløse netter.

Så, to minutter før slutt, kjempet Hugo Vetlesen inn den matchvinnende scoringen som betød at José «The Spesial One» Mourinho igjen måtte forlate Aspmyra som taper.

Slapp i det minste å ha på seg lue, denne gangen. (foto: roma, twitter)

Her har du sammendrag fra nok en gnistrende god kamp av Bodø/Glimt. Bildene viser også at Mourinho denne gangen ikke kan skylde på været:

Les: Bekreftet: Barcelona har sikret seg seg signaturen Manchester United og Chelsea sårt trengte