(c) Bilde: Bundesliga/Imago: Robert Lewandowski

Man skulle ikke tro etter gårsdagens kamp mellom Bayern München og Borussia Dortmund at de to lagene er hovedrivaler. Det var et lag som gjorde akkurat som de ville og et annet som så ut som om de ville hjem og legge seg under dyna og gråte.

Nummer tre på tabellen ble redusert til pappfigurer

Robert Lewandowski fortsetter å hamre inn mål og scoret tre mål da Bayern München knuste Borussia Dortmund 6 – 0. Bayern München er i praksis allerede seriemestre med 69 poeng på 28 kamper, det er langt ned til Schalke 04 på andre med 52 poeng. – Schalke vant også sin kamp 2-0 over Freiburg tidligere på dagen, dermed må vi vente en seier til før tittelen kan deles ut.

Les: Ørjan H. Nyland holder liv i drømmen om Bundesliga

Robert Lewandowski scoret det første av sine tre mål allerede i det 5. minutt. James Rodríguez og Thomas Müller punkterte kampen før første omgang var halvspilt, og ved pause sto det 5-0.

Les: Hodet og hjertet har lyst, men hvis kroppen sier nei er det slutt.

Lewandowski og Franck Ribéry sørget for det med mål rett før halvtidssignalet. Lewandowski fullførte sitt hattrick rett før slutt.

Bayern München – Dortmund 6-0

5′ 1-0 Robert Lewandowski
14′ 2-0 James Rodriguez
23′ 3-0 Thomas Müller
44′ 4-0 Robert Lewandowski
45′ 5-0 Franck Ribéry
87′ 6-0 Robert Lewandowski

Klubbformann Karlheinz Rummenigge forsikret tilhengerne om at Lewandowski skal spille for klubben også neste sesong, tross angivelig sterk interesse fra Real Madrid. Han sa også at en ny trener vil bli presentert innen utgangen av april.

«Vi vil ha en tysktalende trener. Vi har vært i samtaler med flere» sa Rummenigge. Han bekreftet at Thomas Tuchel er uaktuell som Jupp Heynckes’ etterfølger.

– Vi snakket med ham, men han sa at han har signert for en annen klubb, sa Rummenigge om Tuchel, som er linket med Paris Saint-Germain og Arsenal.