Stortrives, men må vike. (foto: barca, twitter)

Få skjønner hvordan klubbpresident Joan Laporta skal få det til denne gangen. Ferran Torres, Robert Lewandowski, Raphinha og Jules Kounde ble alle kjøpt inn til store summer i 2022, penger Barcelona ikke hadde. Samtidig med at La Liga krever at den katalanske klubben kutter/selger spillere for 200 millioner euro jobbes det med et comeback for historiens beste spiller.

«Prosjekt Messi-tilbake-der-han-hører-hjemme» er i full gang, der Barca-ledelsen kjører kalkulatorene varme for å kunne blidgjøre Messi, sørge for at Xavi har en tropp som kan hente flere titler og få La Liga til godkjenne de nye spillerkontraktene før neste sesong.

LES: Har fått et tilbud United garantert takker nei til

Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona regnet seg frem til at salg av fem spillere skaper plass til Messi. Her er kuttlista: Franck Kessié, Ferran Torres, Raphinha, Eric García og Marcos Alonso.

Det var tidligere plan om å sende Frenkie de Jong til Manchester United for å hente inn en solid salgsinntekt, men ifølge det spanske mediet har Xavi krevd at nederlenderen blir med videre.

I Paris protesterer PSG-supportere mot Messi, Neymar og eierne, mens argentineren er ute med karantene etter at han droppet ekstratrening og reiste til Saudi-Arabia uten klubbens tillatelse. Lykkes Barcelona med regnestykket sitt, er sannsynligheten stor for at Messi får en mer verdig avslutning på Barcelona-karrieren.

LES OGSÅ: Presser på for å få Nagelsmann til å signere