Business as usual for de gule. (foto: fra viasport)

Det var rimelig mange som var spente på Bodø/Glimt på et vibrerende fullt Celtic Park. Kjetil Knutsen og gjengen kommer fra sesongoppkjøring, mens den skotske klubben er midt inne i en sesong der topp-plassering i ligaen igjen er erobret. Det var også en god dose spenning rundt Glimts nyankomne Runar Espejord.

Etter seks minutter på Celtic Park trengte vi ikke lenger å lure. Bodø/Glimt fortsetter der de slapp forrige sesong, Espejord tuppet inn sitt første mål i Glimt-drakta og fortalte hva han tenker å gjøre i gult denne sesongen.

Les: PSG skyver tilbud på 10 millioner i ukelønn (!) over forhandlingsbordet

Nå skal vi ikke tvinge på en sammenligning med gode, gamle RBk, men Glimt viser samme fraværende beundring og overdreven respekt for «de store» der ute i Europa. 1-3 seier til klubben fra nord sendte slukørete skotter inn i puben etter kampen. De har selvfølgelig fått med seg hvordan det gikk med José Mourinho og itaiias 7. beste klubb da de ble tatt imot på Aspmyra.

Returoppgjøret spilles i Bodø neste uke, sammenlagtvinneren går videre til 8.-delsfinalen i Conference League.

Her har du sammendrag fra kampen:

Les: Den satt for Alexander Sørloth

I Norge sitter trolig samtlige trenere i Eliteserien og klør seg i hodet. Bodø/Glimt blir garantert ikke lettere å stanse denne sesongen. I Roma sitter Mourinho trolig og slipper løs et grin. Han er ikke lenger alene med å få en lærepenge av klubben han aldri kommer til å klare å uttale.