Fly me to the moon.(foto: sevilla, twitter)

Den siste året har vært ulidelig seigt for Anthony Martial. Troen på franskmannens ferdigheter har vært fraværende på Old Trafford, og spilleren med 79 scoringer og 50 assists på 269 kamper i United-drakt har knapt vært på banen siden sommeren. Det er derfor unødvendig å beskrive torsdagens europaligakamp som vanvittig befriende for 26-åringen.

Etter utleie-overgangen til Julen Lopetegui og Sevilla i januar, har Martial vært med fra start i samtlige tre kamper han har vært på banen. Mot Elche i La Liga ble det assist, mot Dinamo Zagreb kunne Martial endelig første støv av scoringsfeiringen.

Les: Mourinho har nå skjønt han ikke er alene – Bodø/Glimt er alt annet enn et blaff

Ivan Rakitic sendte Sevilla i ledelsen på straffe etter 13 minutter, men Dinamo utlignet på tampen av første omgang. Det så ut til at lagene ville gå til pause som jevnbyrdige, men så smalt det fra Sevilla. Lucas Ocampos til 2-1 i det 44. minutt, to minutter senere dukket Martial opp og punkterte kampen med 3-1 scoring.

Dinamo Zagrep kom seg aldri, 3-1 seier til Sevilla og Martial som en av hovedpersonene. Dette fortjente franskmannen!