Vi vil fortsette å jobbe og kjempe som alltid Til slutten

Manchester United har definitivt ikke nådd det nivået som forventes av dem i løpet av inneværende Premier League-sesong. – Og i kveld spilles nok en skjebnekamp for manager Ole Gunnar Solskjær.

Den franske superstjernen Paul Pogba er ute med skade og trolig ute til februar, samtidig som han har satt seg på bakbeina i forhold til alle kontraktsforslag fra Manchester United. – Faktisk er han så ivrig på å komme seg bort at hans agent Mino Raiola går imot sin egen genetikk og tilbyr Juventus en redusert lønnspakke.

Les: Hee-chan Hwang leverer for Wolverhampton på lån, har plutselig et hav av muligheter

Paul Pogba forsvinner fra Ole Trafford til sommeren uten å legge igjen en eneste krone i overgang til klubben han vokste opp i, akkurat som forrige gang han dro til Juventus.

The Mirror skriver at Manchester United har funnet en erstatter, en erstatter som i tillegg til å ha alt som trengs både defensivt og offensivt også benytter ordet vi og ikke bare jeg!.

Manchester United har fått øynene opp for Real Madrids meget hurtige midtbanespiller Federico Valverde. – Selv om han har mange av de samme ekstreme kvalitetene som Paul Pogba er den uruguayske landslagsspilleren en helt annen type.

Valverde fikk sitt store gjennombrudd høsten 2019. Hans hurtighet, defensive og offensive kvaliteter på midtbanen førte til at han spilte mange kamper fra start og ble sett på som en av de viktigste spillerne til Real Madrid. 23 åringen har spilt på seg en god dose erfaring og blir av Real Madrid manager Carlo Ancelotti sett på som en fremtidig leder.

I august valgte Valverde å forlenge med Real Madrid ut 2027 så skal Manchester United få til en overgang vil det koste. – Det er slettes ikke sikkert at 725 millioner kroner, som skal være summen som Manchester United har i sitt første bud vil holde helt inn. På den andre siden vil en slik overgang i januar gjøre Real Madrid til den desidert sterkeste klubben i Spania og gjøre dem i stand til å Galácticos i litt høyere tempo enn tilfelle har vært de siste årene.

Les: Erik Botheim flytter inn i nabolaget til Jose Mourinho