Fra intervjuserien: Streets i never forget!

For litt over en uke siden kom Blackburn Rovers legende Morten Gamst Pedersen (nåværende Ranheim spiller) med et flørtete utspill ovenfor Wales-klubben Wrexham sine hollywood-eiere.

«Vil jeg signere for Wrexham? Selvfølgelig… jeg vil gjerne’

Les: Vinnerskallene hos Luton Town klarte det!

I et intervju med Sportbible som den engelske avisen sier ble gjort i den piktoreske byen Trondheim forteller Morten Gamst Pedersen at han savner England:

«Savner jeg England? Ja,» sier Morten Gamst Pedersen og får øynene opp ved tanken. «Hver gang jeg kommer tilbake til Manchester, føles det som hjemme. Jeg tilbrakte nesten 10 år der, og de var de viktigste årene i fotballkarrieren min. Det vil alltid være et spesielt sted for meg. Du vet aldri… kanskje jeg kommer tilbake en dag.»

Intervjuet for litt over en uke siden hadde noen høydepunkter:

Wrexham, som eies av Ryan Reynolds og Rob McElhenney har akkurat rykket opp til League Two har fanget Gamsten sin oppmerkdomhet. – Denne sesongen er det OBOS-ligaklubben Ranheim som gjelder, men han bytter gjerne til Wrexham: «Ja, jeg ville elsket det. Hvorfor ikke? Kanskje du kan tagge meg i et innlegg på sosiale medier slik at Ryan Reynolds kan lese det, og så får vi en sjanse til å møtes»

– Det de gjør er utrolig. Jeg synes det er så kult.

– Ja, de rykket opp, men de bygger også en merkevare med en klubb som ligger ganske langt nede i seriesystemet.

– Det viser at hvis du finner de rette folkene og den rette innstillingen, slik at alle kan trekke klubben i samme retning, kan du gjøre mye.

Les: Daley Blind forlater Bayern München

Tiden går, og til tross for intens «tagging» i sosiale medier og hundrevis av artikler har Ryan Reynolds og Rob McElhenney ikke latt høre fra seg.