Andreas Linde

Andreas Linde har tilbrakt de siste syv sesongene i Molde og har spilt 177 kamper. – Da kontraktssamtaler kom på bordet i høst var den 28 år gamle svensken klar på at ville bli med på noe større og valgte å ikke forlenge.

Drømmen om Europa har gått i oppfyllelse, Greuther Fürth har sikret seg Andreas Linde gratis ettersom hans kontrakt med Molde gitt ut på dato etter fjorårets sesong.

Les: Amahl Pellegrino vil være med på moroa

Med overgangen til Bundesliga har ønsket om å spille i en av de beste ligaene i Europa gått i oppfyllelse. I samtalene fikk jeg et veldig godt inntrykk av klubben og ledelsen, noe som forsterket min veldig gode magefølelse og gjorde at jeg bestemte meg for å flytte, sier Andreas Linde til klubbens nettsider.

Den 28 år gamle svensken har vunnet den norske serien én gang og blitt U21-europamester med Sverige. Han har også spilt en rekke europacupkamper for Molde.

Les: Cavani viser vei gjennom kaoset hos Manchester United

– I Andreas har vi fått en veldig god keeper for laget vårt. Han har vært fast i Molde de siste årene og har imponert både nasjonalt og internasjonalt med sine prestasjoner, sier manager Stefan Leitl.