Suso og Jules Kounde

Liverpool ligger an til å slå Chelsea på målstreken for å signere Sevillas midtstopper Jules Kounde. I følge El Nacional planlegger begge lagene å aktivere frigjøringsklausulen verdt 90 millioner euro for å signere den franske midtstopperen i januarvinduet.

Dermed er det opp til Kounde hvilken klubb han ønsker å gå til. 23 åringen som også har fått interesse fra Real Madrid har akseptert Liverpools tilbud om å dra til Anfield denne måneden.

Les: Amahl Pellegrino vil være med på moroa

Opprinnelig var manager Jürgen Klopp med på planen om å vente til sommeren og med det la Sevilla, som ligger på andreplass i La Liga beholde et av sine viktigste kort ut sesongen. Manager Julen Lopetegui har de siste to sesongene plassert Jules Kounde i hjertet av sitt forsvar.

Liverpool er redde for at den enorme interessen skal føre til at en av deres konkurrenter til sommeren, hvor de fleste mener at fotballøkonomien i Europa er tilbake i sitt normale vanvittige nivå, skal komme med et så fristende tilbud at Jules Kounde følger pengene og ikke hjertet.

Les på Synaps: Her er de nye deltagerne i SOFA!

En avtale må signeres nå!

Alt du trenger å vite om Premier League på 90 sekunder

Så langt denne sesongen har den tidligere Bordeaux-spilleren spilt i 17 ligakamper, hvor Sevilla har holdt nullen ni ganger. Den spanske giganten har kun sluppet inn 13 mål på 20 kamper.

Liverpool på sin mangler på sin side ikke midtstoppere, etter at Klopp lærte av forrige sesongs skadeproblemer i den forbindelse. Ibrahima Konate ble signert i løpet av sommeren for å gi konkurranse for Joel Matip og Joe Gomez sammen med Virgil van Dijk.