Har blitt voksen siden forrige runde hos Juventus. (foto: juve, twitter)

Da Mancini og gjengen i sommer kunne hevet EM-trofeet etter finaleseieren mot England, satt Moise Kean i sofaen foran TV´en med blandende følelser. Lykkelig på vegne av nasjonen, trist for at han ikke var med i seiersklynga. Nå har den tidligere Everton-spilleren sparket seg inn i troppen.

Kean fikk Premier League-kamp og ligacupkamp med hos Everton før det ble klart for returen til ungdomsklubben Juventus. Mancini har innsett at 21-åringen som aldri fant tonen i Merseyside, er tilbake på rett kurs.

Les: Liverpool-legende Robbie Fowler har fått sparken

Med i VM-troppen og på banen mot Litauen, dro Kean til med to scoringer i 5-0 seieren på onsdag. Onsdagen seier ga Mancini og gjengen en rekke på 37 kamper uten tap.

Les på Engelske klubber: ESPN: Jesse Lingard skyver United-tilbudet tilbake over bordet

Spilleren, som skal få Juventus-supporterne til å ikke savne Ronaldo, viser at han er klar for returen til Serie A.

-Det er viktig å være tilbake i denne drakta (italienske) og gi hundre prosent av seg selv, det betyr så mye for meg hver gang. Mine lagkamerater (i Juventus) har allerede gitt meg en varm velkomst, og jeg vender tilbake med nye mål, ny mentalitet og jeg er klar for å hjelpe laget, sier Kean til RAI Sports.

Kean satte inn 17 scroringer på utleie hos PSG forrige sesong. 21-åringen har nå varmet opp til noe som kan bli virkelig stort hos Juventus.

Les: Isaac Kiese Thelin jobber mot klokka