Isaac Kiese Thelin

Den svenske landslagssjefen Janne Andersson var enig i Isaac Kiese Thelin sin vurdering om at han trenger å fullføre en overgang til en ny klubb. – Landslagsplassen står i fare hvis ikke han klarer å komme seg bort fra Anderlecht, derfor å forkant av VM kvalifiseringskampene de siste dagene fikk han forlate landslagssamlingen for å gjennomføre en overgang.

Den siste sesongen har spissen vært på utlån hos Kasımpaşa, det har vekket interessen til et kjøp av Konyaspor, men på plass i Tyrkia (på permisjon fra landslaget), med sin agent ved sin side, ble alle foruten agenten overrasket over en prisøkning. – Avtalen gikk i vasken og han tilbake i samme posisjon som før; igjen i Anderlecht som ikke ham i sine planer.

Nå som landskampene er over for denne gang arbeides det på høygir for å finne en ny klubb.

Sverige sin kamp i går endte i 2 – 1 tap mot Hellas.

Les: Liverpool-legende Robbie Fowler har fått sparken

Men til tross for at de fleste vinduene har stengt, kan Kiese Thelin fortsatt komme seg gjennom et trekk. Belgiske Het Laatse Nieuws uttaler at det er interesse fra «oljestater». Både Saudi -Arabia (til 18. september) og De forente arabiske emirater (frem til 6. oktober) har fortsatt transfervinduet åpent.

Les: Slutt på å leke butikk: Leeds satser 1,2 milliarder

Avisen sier også at Anderlecht er opptatt av å hjelpe svensken med å finne en løsning, ettersom han ikke er førstevalget deres.