Ramos. (foto: psg, twitter)

Da Sergio Ramos måtte forlate San Bernabeu var det tydelig at midtstopperikonet ikke hadde det minste lyst. Planen var hele veien å kjøre karrieren ut hos sitt Real Madrid, men klubbpresident Perez var gnien på forlengelsene for en «gamling». Luka Modric får en helt annen behandling.

Ramos kom til kongeklubben i 2005, Modric i 2012. Ramos ble sendt ut (ifølge ham selv) i 2021, Modric får en slags garanti på at han har kontrakt ut karrieren.

Les: Artetas gambling kan koste Arsenal den etterlengtede Champions League-billetten

-Han (Modric) vil avslutte karrieren her i Madrid. Det er er vi enige om. Det vil ikke være et problem i forhold til å forlenge. Han er en spiller som passer på seg selv, og som hele karrieren sin ikke har hatt alvorlige skader, forteller Carlo Ancelotti før søndagens kamp mot Sevilla.

Sergio Ramos slet med skade den siste sesongen hos Rea, men hadde så til de grader blødd, fått og gitt julig for drakta. Likevel, for midtstopperen ble lojaliteten overstyrt av første tegn til «svakhet».

(foto: real, twitter)

Vi digger at 36-åringen Modric får muligheten til å avslutte reisen på San Bernabeu, men er ikke helt over måten Real Madrid behandlet El Capitan på.

Les: Sergio Ramos har tatt valget som kommer til å overraske mange