Feit John Lennon

Superagent Mino Raiola er kjent for å gjøre absolutt alt for å tjene penger til seg selv på bekostning av fotballen, klubber og i mange tilfelle sine egne spillere. – Han har spilelre som Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma og Mario Balotelli i stallen. 

Det er lite som tyder han kommer til å lære til tross for at han stenges ute av overgangsmarkedet i sommer. FIFA har utvidet suspensjonen han fikk i Italia til også å gjelde internasjonalt.

Les: Shortlist: Mauricio Pochettino, Gian Piero Gasperini og Leonardo Jardim

Mino Raiola ble dømt til tre måneders karantene av den italienske fotballforeningen, FIGC, onsdag, FIFA skriver på sine nettsider at de har utvidet karantenen og at det starter med umiddelbar virkning.

Verken FIGC eller FIFA skriver hvorfor, men italienske medier skriver at Sassuolo-angriperen Gianluca Scamacca’s overgang til Zwolle i sommer ikke var i henhold til regelverket.  Raiola selv har uttalt at det er en politisk motivert straff.

Også Mino Raiolas fetter, Vincenzo, har blitt straffet av FIFA. Han får to måneders karantene – samme straff som den italienske fotballforbundet, FIGC, dømte ham.

Det gjenstår å se hvor mange av hans spillere som velger å fortsette med han som agent etter dette.