Paul Pogba sammen med gnom i hettegenser

Det er ikke uten grunn av Paul Pogba er ute av troppen i dagens kamp mot West Bromwich. – Formen har vært dårlig i det siste i hvert fall når han er i tjeneste for Manchester United. – Dessuten ser vi tidlige tegn på at Pogba sin agent Mino Raiola satt i gang en skitstorm.

Gianluca Di Marzio fortalte nylig at Juventus ikke hadde økonomi til å kjøpe tilbake Paul Pogba for å få til en overgang må prisen ned og hva er da bedre enn en ubrukelig spiller som ikke langer annet en trøbbel.

Juventus er definitivt med på notene

Tuttosport skriver at Mino Raiola som er verdens gråligste og kjipeste agent (og det sier ikke lite) har fått oppgaven å jobbe frem en løsning. – Den italienske avisen skriver at han skal ha et ess i ermet.

Les: Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham har samme januarmål

De skriver ikke hva det er, men du kan være sikker på at det innebærer en rekke handlinger som gjør det til en glede for Manchester United å levere tilbake spilleren som var verdens dyreste da de kjøpte han fra Juventus i 2016.

Les: Chelsea har satt av penger for Cristiano Ronaldo raid

Paul Pogba kom til Manchester United tilbake i 2009 og var allerede et av Frankrikes største ungdomstalenter. – Tre år senere gikk han gratis til Juventus. I 2016 satte Manchester United verdensrekord ved å kjøpe han tilbake for 105 millioner euro. Transfermarkt skriver at nåverdien er 80 millioner euro. Med nok trøbbel kan Juventus spare flere hundre millioner kroner på en overgang en del av dette finner sikkert veien ned i lomma på Mino Raiola.