Har fortsatt kontakter i Bayern. (foto: Everton, twitter)

Everton har blitt et senter på balløya som tiltrekker seg stjerner som tidligere har spilt for gigantene i Europa. Med Carlo Ancelotti ved Everton-roret, har Premier League-klubben stjernespillere fra de fem største ligaene som gjerne gjenforenes med deres Mester.

Vi hadde nesten glemt at Ancelotti har ledet toppklubber i samtlige av de fem ligaene som betyr noe i Europa: Juventus, Real Madrid, PSG, Bayern München og Chelsea har alle hatt italieneren langs sidelinjen. Sami Khedira var en av disiplene til Ancelotti i Real Madrid-perioden.

Les: Smalling kjenner fortsatt den bitre smaken i munn når han tenker på Solskjær

Nå har tyskeren fått en betydelig redusert rolle hos Juventus og er på vei ut. Dette passer Ancelotti godt. 33-åringen har fortsatt noen gode år igjen og Everton-manageren åpner døra til tyskeren.

-Jeg har gode minner med ham i Real Madrid. Han er fantastisk profesjonell. Jeg vil gjerne jobbe sammen med ham igjen. I karrieren min har jeg trent noen fantastiske spillere, og jeg har gode minner om dem alle. Men det er langt fra å være interessert, til at han kommer til Everton, sier Ancelotti ifølge Football-italia.

Les på Engelske klubber: Manchester United har tatt los på Rafael Varane

For oss er dette en rimelig klar invitasjon når Khedira trer ut på overgangsmarkedet som free agent neste sommer. Og mens Ancelotti har mikrofonen, minner han alle sine tidligere disipler om å ringe ham når de skal skifte beite.

-Khedira er ikke den eneste av mine tidligere spillere jeg gjerne vil jobbe sammen med igjen, avslutter reven Ancelotti.

Everton står for partyet denne sesongen.

Les: United-ryktet har tydeligvis skremt Zidane