Skøyt seg inn på fotballkartet i sommer.

Hos Dortmund har 21-åringen Erling Haaland kommet tilbake fra skader før tiden. Det har ikke gått like bra for den jevnaldrende dansken i Serie A.

Mikkel Damsgaard sparket seg inn på fotbalkartet under EM-sluttspillet for Danmark. Det gikk ikke lang tid før italiensk media fortalte om et race satt igang av Liverpool og Everton for å hente venstrevingen, Tottenham skal ha sendt inn et bud på 25 millioner euro.

Sampdoria aktet å melke mest ut av situasjonen og sendte Premier League-klubbene tilbake til balløya. Det var ventet nye bud i januar, men så i høst kom trøblet for , Damsgaard, først med låret, så med kneet.

Les: Juventus i seriøst trøbbel

Damsgaard spilte sin siste kamp 12. oktober, der han måtte ut i 1-0 seieren mot Østerrike med muskelskade. Så ble 21-åringen innlagt på sykeshus med en infeksjon i kneet i november. Etter operasjonen er det klart at Daamsgaard holdes utenfor kamparenaen for resten av året, bekrefter Sampdori til TV2 Sport.

(foto: sampdoria, tiwtter)

-For øyeblikket er han i gang med å få behandling og fysioterapi for å komme sterkt tilbake, men det tar tid, kommer det fra Sampdoria.

Vi ønsker den unge dansken good recovery. Premier League-eventyret må vente på seg, men verdens tøffeste liga forsvinner uansett ikke.

Les: Lionel Messi er og blir best i verden