Fornøyd

I Januar kom Arsenal manager Mikel Arteta med noe som nærmest må kalles et veto, da ledelsen i klubben ville selge den sveitsiske midtbanespilleren Granit Xhaka. – Siden han kom fra Borussia Mönchengladbach i 2016 har prestasjonene vært ujevne og i takt med svingningene er han ryktet bort fra Emirates.

Sveitseren var overbevisende med flagget på brystet i sommerens EM og våren for Arsenal var langt bedre enn høsten. Arsenal avsluttet sist sesong med en imponerende seiersrekke, men klarte ikke klatre lenger opp enn til en skuffende 8.plass.

Les: Barcelona-presidenten bør ikke føle seg helt trygg – Messi har vært på svømmeturer med Luis Suarez

For bare noen få dager siden tippet engelske presse at Granit Xhaka dager for Arsenal var talte og at Roma var mest sannsynlige neste stoppested . – Nå har imidlertid Mikel Arteta bekreftet at midtbanespiller ikke kommer til å forlate klubben i sommer.

I dag sørget Xhaka for å heade inn Arsenals utligningsmål i ‘2-1 tapet hjemme mot Chelsea i en vennskapskamp.

«Godt å være hjemme»

Etter kampen sa Arteta til TalkSPORT: “Granit kommer til å bli hos oss. Han er et sentralt medlem i troppen vår. «

Denne gangen trenger ikke Arteta legge ned veto, den spanske managerens posisjon i klubben er vesentlig sterkere nå.

Les på Popidol: Joaquin Phoenix endrer utseendet totalt enda en gang

Arsenal midtbanespiller Thomas Partey pådro seg en ankelskade i første omgang mot Chelsea etter en kollisjon med Ruben Loftus-Cheek.

Etter kampen sa Arteta til journalister: “Jeg hadde nettopp en prat med legen. Han skal skanne i morgen. For øyeblikket ser det ikke bra ut. «

Arsenal spiller en siste vennskapskamp mot nord-London-rivalene Tottenham 8. august før Premier League-kampanjen starter mot nylig opprykkede Brentford på Brentford Community Stadium.