Skapt for varme.

Verdens mest verdifulle free agent ledet Argentina i juni til Copa America-trofeet, den stolte fotballnasjonens første tittel siden 1993. Lite ved 34-åringen tyder på han er på vei ned fra toppen. Hos Barcelona jobbes det døgnet rundt for å rydde plass til Messi i lønnsbudsjettet for de kommende sesongene. Selv har argentineren inget hastverk.

På mandag returnerer Copa America-gutta Sergio Aguero og Emerson til Barcelona-treningen. Ifølge Mundo Deportivo er det ingen grunn for Koeman å forvente at Messi dukker opp.

Les: Alexander Søderlund valgte en klubb som ikke rykker ned

Klubbpresident Joan Laporta har hele veien repetert at alt går riktig vei, dette går bra, dette løser seg. Likevel, Lionel Messi står fortsatt med status free.

Den spanske avisen hevder argentineren ikke kommer til å sette en fot på Ciutat Esportiva før hånden har signert på kontrakten han forventer.

Les på Tysk fotball: Bayer Leverkusen trengte seg inn i La Masia og signerer ultratalentet Iker Bravo

Det er ikke sikkert Laporta ble særlig beroliget av å vite at Messi har brukt de siste ukene på ferie med Luis Suarez – toppscoreren Barcelona kastet på fotballdynga forrige sesong.

Vi kan formelig høre Suarez mellom svømmeturene tipse kompis Messi om at han skal la gjengen med dress hos Barca svette.

OPPDATERT: Lionel Messi forlater Barcelona

Les: AC Milan sender 19-åringen Lorenzo Colombo tilbake ned kjellertrappa