Alle elsker å se to gamle store menn hamre løs på hverandre og samtidig betale dyrt for gleden. – Dessverre blir det ikke en tredje kamp mellom Mike Tyson som kompenserer sin lyse stemme med skumle tatoveringer og Evander Holyfield som er minst 300 år gammel.

De siste ukene har det gått rykter om en returkamp og det skal ha vært nære en avtale, men i går kom teamet til Evander Holyfield med en avtale som effektivt stoppet planene. De to gamle krigerne var planlagt å møtes i slutten av mai, men nå bekrefter Holyfield leiren at Mike Tyson har sagt nei takk til 25 millioner dollar.

Les: Bale forteller «gråtkvalte» Tottenham-supportere om planen sin

Kampen skulle arrangeres på NFL Stadium Hard Rock Stadium i Miami i slutten av mai.

Partene har vært i intense forhandlinger i flere måneder, og Team Holyfield mente oppriktig at en avtale var rett rundt hjørnet, spesielt etter at Hard Rock kastet sin støtte til prosjektet, og at flere andre tilbud ble gitt til Team Tyson. ‘

‘Nylig ble Team Tysons krav uholdbare og ikke det Mike Tyson opprinnelig hadde avtalt med Holyfield i en direkte samtale.’

Les: Formel 1-biler i endring

‘Selv om ingen av partene offentlig har kunngjort at kampen ikke vil finne sted, ser det ut til – med de avbrutte forhandlingene og en raskt nærmer seg dato – svært lite sannsynlig at kampen vil finne sted som planlagt,’ sa uttalelsen.

I januar sa 58 år gamle Evander Holyfield at han var overbevist om at kampen ville bli til noe, og at interessen var så stor at han mente den kunne generere inntekter på over en milliard kroner.

Holyfield er til og med oppført som vinner av de to forrige showdowns. Den første i 1996, da han som underdog vant med teknisk knockout i 11. runde mot den fire år yngre Tyson, som den gang var på vei tilbake til bokseverdenen etter fengselsstraff for voldtekt.

Omkampen sommeren 1997 var den største i sitt slag hittil og var dramatisk på alle måter. For Tyson bet Holyfield i øret to ganger og ble diskvalifisert. i en av de største skandaler i boksehistorien.

En tredje kamp kan gi Mike Tyson oppreisning – men det ser ut til å vente litt lenger.