Mikaela Shiffrin liker å ta på seg en medalje og sitte å slappe av foran peisen.

Når de beste alpinistene i helgen tar fatt på den nye verdenscupsesongen i østerrikske Sölden, er verken Lindsey Vonn, Marcel Hirscher eller Aksel Lund Svindal på startstreken.

Med til sammen 185 seire i world cup og en enorm bunke med VM og OL medaljer, har de tre vært blant de største alpint-profilene i dette årtusenet, men de har lagt skiene på hylla og etterlater med det et helt nytt landskap på skiarenaen.

Les: Nådeløs Brendan Rodgers efter 9-0: Vi ville straffe dem

En all-star stiller fortsatt til start og vil gjøre det i mange år til, 24 år gamle Mikaela Shiffrin.

Presset presset øker selvsagt for 24 åringen, men det er også muligheten for å finne edelt metall.

Kan gå forbi Vonn og Stenmark
Den amerikanske alpinisten er allerede den første til å vinne verdenscup i alle seks disipliner. Med 60 verdenscupseirer er hun 22 fra Lindsey Vonns rekord og 26 fra Ingemar Stenmarks.

Frem til sesongstart har Shiffrin sagt til nyhetsbyrået AP og flere andre medier at hun er usikker på om hun fortsatt vil konkurrere når hun fyller 30 år.

Men så mange sesonger trenger hun ikke nødvendigvis å bli den mest suksessrike alpinisten i historien. Når hun er så ung og kan vinne i så mange forskjellige fagområder, kan hun ta så mange seire hver eneste sesong.

Vi vill faktisk bli overrasket om hun ikke ble tidenes mestvinnende alpinist. Hun trenger ikke engang å bruke alle de resterende sesongene sine forbi Lindsey Vonn og sannsynligvis Ingemar Stenmark også.

«Jeg liker å gå på ski og føler at svingene mine blir bedre og bedre. Så lenge jeg føler det, vil jeg fortsette», forteller Shiffrin til AP.

Les på Popidol: 60 år etter første nummer får Asterix sin første heltinne

Idag konkurrerer de beste kvinnelige alpine utøverne i en storslalåm, mens mennene er i aksjon på søndag i samme disiplin.