(c) Bilde: VIF: Felix Horn Myhre

Ullern-gutten Felix Horn Myhre kom til Vålerenga som 17-åring i 2017 og fikk debuten sin for A-laget allerede samme år.

Midtbanetalentet fikk mye tillit under Ronny Deila i fjorårssesongen og viste seg som en målfarlig spiller i flere kamper. Blant annet satte han krona på verket med en lekker chip i 2-0-seieren over Brann på Intility Arena.

Les: Det tok bare 5 sekunder før kampen ble avblåst

Lokal Oslo-gutt
19-åringens kontrakt med Vålerenga gikk opprinnelig ut etter årets sesong, men nå er partene enige om en ny avtale som strekker seg frem til sommeren 2021. Det er sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen svært godt fornøyd med.

– I Felix har Vålerenga en veldig lovende spiller som tar nye steg hver eneste dag. Han er voksen for alderen og har ferdigheter både med og uten ball som er svært spennende. I tillegg er han lokal, og det er vi stolte av, sier han og fortsetter:

– Felix har hatt veldig stor utvikling de siste to årene, og vil kjempe om en plass i elleveren på lik linje med de mer etablerte spillerne. Vi ønsker å være med å kjempe i toppen av norsk fotball, og med denne signeringen viser vi at vi har stor tro på at Felix skal være en del av denne satsingen, avslutter Ingebrigtsen til Vålerenga sine sider