Skapt for varme.

Det kom ikke som noen overraskelse etter at Barcelona-ikonet ikke dukket opp på trening denne uken. Fortsatt kontraktsløs bar det inn i forhandlinger på torsdag, noe som resulterte i at Barcelona måtte bekrefte at klubbhistoriens største (og det er mange av dem på Camp Nou) ikke returnerer.

Vi så forrige sesong at Messi gikk hardt ut for å presse frem forandringer hos Barcelona før han forpliktet seg, men denne gangen virker det definitivt.

Les: Harry Kane må gjøre som som ikonet Steven Gerrard

Det store spørsmålet som dukker opp er: Hva nå? Det er bare en liten håndfull klubber som tror de har råd til å huse argentineren, ifølge tre overgangsjournalister/eksperter er Messi i forhandlinger med oljefondet i Paris.

Fabrizio Romano, Gianluca di Marzio og Nicolo Schira hevder alle at PSG er i kontakt med Messi. Likevel, L´Equipe hevder det er økonomisk urealistisk for PSG å tøye lønnsbudsjettet nok for Messi-kontrakt.

Men så var det heller ikke forventet at Messi og Barcelona skulle kutte kontakten. Denne muligheten kommer NÅ. The Independent hevder Messi har tatt kontakt med Mauricio Pochettino for å lodde stemingen.

Ifølge Nicolo Schira har PSG lukket øynene og skjøvet over en kontrakt til 2024, med lønn på 50 million euro i året.

Mye spekulasjon, lite fakta, men dette er noe som må skje fort – forhåpentligvis ikke så gæli.

Les på Tysk fotball: Da var det klart: Borussia Mönchengladbach sikrer seg Luca Netz

The One, the Only. (foto: barcelona, twitter)

Å ja, vi glemte å nevne den katalanske avisen Mundo Deportivo. De hevder Messi er overrasket over utviklingen i kontraktsforhandlingene med Barca, og at argentineren ikke har hatt en plan B.

Sånn, da var kaoset komplett, bare uka etter at han nøt livet med Luis Suarez.

Les: Mushaga Bakenga klar for overgang – ikke lenger bare Karsten Junker som får bytte drakt med Iniesta