Leo Messi vant nettopp Ballon d’Or i 2023 samtidig som Inter Milan har lagt en dårlig sesong bak seg uten sluttspill. Det virker som om den argentinske verdensmesteren tenker å gjøre Inter Miami til et eget lag siden han har to av sine tidligere lagkamerater i Miami, Jordi Alba og Sergio Busquets.

Men det stopper ikke der! – Messe har fått Inter Miami til å gå for med Luis Suarez og Ivan Rakitic.

Les: José Mourinho har fått en uke på å bestemme seg
Luis Suarez skal allerede være på plass, men for Leo Messi er det nødvendig med mer, og har allerede bedt om ankomsten til det femte medlemmet av eks-Barça-gruppen.

El Gol Digital skrivre i dag at Leo ba David Beckham om å muliggjøre ankomsten til Ivan Rakitic og det ser ut til at Inter Miami ikke en gang trenger å betale for ham, da alt tyder på at han ikke vil fornye kontrakten med Sevilla. Samme media melder at klubben ønsker å senke lønnen hans med 85 % av det han tjener nå.

Det er mye støy rundt hva slags forhold de bygde i Barcelona, ettersom presset de begge opplevde på landslagene sine forårsaket litt friksjon.

I et intervju med El Desmarque gjorde Ivan Rakitic det klart. «Messi og Suarez har vært mine lagkamerater i seks år, og veldig viktige mennesker. Jeg respekterer dem, selv om de ikke er mine beste venner»

Sammen vant de flere titler under Luis Enrique. Barcelona-fansen husker spesielt de gode kombinasjonene mellom de to spillerne som kulminerte i 2015 Champions League. I tillegg var det samme sesong da de fullførte diskanten, med La Liga og Copa del Rey.

Les: José Mourinho har fått en uke på å bestemme seg

Den nå 35 år gamle kroatiske midtbanespilleren spilte for Real Madrid i seks år fra sommeren 2014.