Liverpool manager Jürgen Klopp vil ha 19 år gamle Jude Bellingham, det vil også Real Madrid manager Carlo Ancelotti, det samme ønsker Erik ten Hag som for tiden holder i rattet i på Old Trafford.

Tro ikke at det ventes til neste sommer med det som blir neste års største overgang. – Racet har allerede startet og ekspertene mener at Liverpool leder.

Borussia Dortmund som for øyeblikket ligger på andreplass i Bundesliga gikk ikke på samme tabbe som med Erling Braut Haaland og godta en «lav» utkjøpsklausul på bare 600 millioner kroner. Med Jude Bellingham er de nå i samme situasjon som med Jadon Sancho, ingen øvre grense. I fjor sommer solgte de Jadon Sancho etter ekstremt mye frem og tilbake (noe som hadde pågått i over et år) til 850 millioner kroner.

LES OGSÅ: Harry Maguire skylder på lagkamerater for dårlig form og lite spilletid

Premier League gigantene står i kø og Borussia Dortmund har finpusset en salgsstrategi som de vet virker. – Drøye det lengst mulig og skvise mest mulig ut av salget.

The Athletic forventer den tyske storklubben å få omtrent 130 millioner pund, eller i overkant av halvannen milliard norske kroner ved et salg neste sommer. – Liverpool skal være villige til å «toppe» det hvis det blir en bekreftet avtale raskt.

Han er fortsatt tenåring, har 100 kamper bak seg i Dortmund-drakta og 15 for det engelske landslaget. Når Dortmund stiller til kamp i hjemlig liga eller Champions League, er det ingen diskusjon om Bellingham skal med i startelleveren. 19-åringen er med å dominere midtbanen uavhengig av motstandere, denne sesongen har Dortmund startet sterkt med tre poengs forsprang på erkerival Bayern München. I Champions League ble det overbevisende 3-0 seier mot FC København og et knepent 2-1 tap mot «deres» Haaland og Manchester City.

Real Madrid som vet de må vente to år for å kjempe om Erling Braut Haaland og som ikke lenger gidder å vente på Kylian Mbappé er konvertable med sin fremste angrepsstyrke og skal ønske seg mer å spille på i andre posisjoner. Carlo Ancelotti har ved flere anledninger pekt på midtbanen, sikkert med tanke på at en av Europas beste nærmer seg Luka Modric (37) nærmer seg pensjonsalder.

Les: Går etter de store pengene akkurat som Miralem Pjanic