Adrian (foto: liverpool, twitter)

Tidligere denne uken annonserte Liverpool sin beholdte liste, og bekreftet at Thiago Alcantara og Joel Matip er blant en rekke spillere som forlater klubben denne sommeren.

De røde la til at kontraktstilbud er gitt til akademistopperne Jacob Poytress og Reece Trueman samt den spanske keeperen Adrian. Sistnevnte har spilt 26 kamper for Liverpool siden han kom til klubben i 2019. Det er imidlertid tvil om han blir på Anfield så mye lengre.

Les: Detaljer unna å bli tidenes yngste Premier League manager

Mundo Deportivo melder at Adrian har lagt Liverpools tilbud «til side» på grunn av interesse fra La Liga. De skriver at Adrian vil være «glad» for å returnere til Real Betis, som for tiden leter etter en erstatter for eks-Manchester City keeper Claudio Bravo.

Adrian startet sin profesjonelle karriere i Real Betis, og spilte 32 for klubben før han meldte overgant til West Ham tilbake i 2013.

Spanjolen har vært åpen om ønsket om å returnere til La Liga før slutten av sin karriere.

Les på F7: Legenden Thiago Silva skapte a-ha tilstander i Brasil!

«Jeg vil gjerne tilbake til La Liga etter 11 sesonger i Premier League. Det ville vært slutten på en syklus. Jeg er fortsatt klar til å konkurrere. Jeg føler meg veldig bra til tross for at jeg er 37, forklarte Adrian tidligere denne sesongen.

«Du vet at keepere hvis du tar godt vare på deg selv, hvis du ikke har hatt noen alvorlige skader i det siste og du har det bra, gir den daglige treningen deg den intensiteten som får deg til å konkurrere.

«Jeg tror Adrian har lang tid igjen, og det er sant at jeg gjerne vil tilbake til La Liga. Det må være et fint, interessant prosjekt.»