Blir hjemme og pusser skoene. (foto: nike)

Real Madrid hadde gitt Ronaldo velfortjent hvile i La Liga-kampen mot Espanyol. Alt siktes inn mot Champions League som skal redde klubben fra en katastrofal sesong. Da Sergio Ramos i tillegg ble rykket frem som spiss, benyttet Espanyol seg av muligheten.

Vi nærmet oss sluttsignalet i en grå fotballkamp i La Liga. Det stod 0-0, men for Espanyol var dette en mulighet til å bryte tapsrekken mot Real Madrid som startet tilbake i 2007.

Dette var muligheten.

Real Madrid-treneren gav så Espanyol det lille fortrinnet de trengte. Zidane fjernet nemlig forsvarsklippen Sergio Ramos og sendte ham like godt opp som ekstra spiss.

-Når det er kort tid igjen og det er 0-0, kan alt skje. Vi leter alltid etter mulighetene for å vinne og denne gangen gikk det ikke. De scoret mål i det siste minuttet, men vi fortjente verken å tape eller vinne, sier ifølge BBC en småirritert Zidane på spørsmålet om hvorfor Ramos ble fjernet fra forsvaret.

Dette førte Real Madrid 14 poeng bak serielederen Barcelona. For Espanyol ble det første seier på 22 kamper mot hovedstadslaget.

Zidane skal ha det for å ikke samle på målløse kamper.

Les også: Neymar Senior kommer med dystre spådommer