Ikke helt våken uten fotballskoene på.(foto: barcelona)

Ousmane Dembele kom til den katalanske hovedstaden forrige sommer. Da hadde Neymar forlatt Barcelona og den tidligere Borussia Dortmund-spilleren skulle dekke dette hullet. Etter en skuffende start og trøbbel med skader, skal Barcelona nå sikre at Dembele møter forventningene. 

Ifølge Goal har Barcelona tatt kontroll på det meste som påvirker 20-åringens utvikling.

Dembele kom til Barcelona uten en skikkelig opptrening hos Dortmund før sesongen. Nå skal Barcelona sørge for at unggutten bygger opp styrke og motstandskraft – akkurat slik de gjorde med Neymar i 2013.

Dette inkluderer en kokk som er skal bedre spisevanene, tilsvarende det som ble gjort for en ung Lionel Messi, som var spesielt utsatt for muskelskader på begynnelsen av karrieren.

Og ikke nok med det.

En sjåfør og sikkerhetsvakt skal gi Dembele muligheten til å komme seg raskt og trygt rundt i byen, mens medisinsk personell har jevnlig kommet til huset hans for å gi han behandling under skadeavbrekket.

Barcelona har bestemt seg for at Dembele skal bli en suksess, og da er ett av skrittene å gi 20-åringen minst mulig å bekymre seg for utenfor banen.

De lyktes med Messi, de lyktes med Neymar. Sannsynligheten er stor for at Dembele også trer frem som en av de store.

Les også: Med Sergio Ramos som spiss – første seier på 10 år