Kylian Mbappe avslørte mandag at Real Madrid ikke var den eneste klubben han vurderte å signere med før han bestemte seg for å bli værende i Paris Saint-Germain.

Liverpool var også med i diskusjonen.

«Vi snakket litt, men ikke så mye. Vi snakket litt,» sa Mbappe til Jason Burt fra Telegraph. «Jeg snakket med Liverpool fordi det er favorittklubben til mamma, mamma elsker Liverpool. Jeg vet ikke hvorfor, du må spørre henne! Det er en god klubb, og vi møtte dem for fem år siden. Da jeg var i Monaco, jeg møtte dem. Det er en stor klubb.»

SISTE: Sadio Mané i samtaler med ny klubb!

Liverpool endte bare ett poeng unna Man City i Premier League og jakter sitt tredje trofé for sesongen i lørdagens Champions League-finale mot Real Madrid.

Liverpool har allerde Mohamed Salah og Madio Sane på topp. Salah ble toppscorer i Premier League sammen med Tottenhams Son Heung-Min med 23 mål, og han hadde også flest assists med 13.

Mane endte på 16 mål og to assist, i tillegg til Diogo Jota med 15 mål og fire assists. Liverpool har allerede en av de mest kliniske front-treerne i verden. Bare tenkt dere Mbappe inn i denne miksen!

SISTE: Liverpool bekrefter sommerens første spillerkjøp!

Mbappe ville oppgradere et hvert angrep på planeten. Han ble toppscorer i Ligge 1 med 28 mål og 17 assists og i tillegg til seks mål og fire målgivende på åtte Champions League-kamper.

Selv om Mbappe ble værende i Paris i denne omgang er han fortsatt ung og vil nok ønske å prøve seg i en annen liga etter hvert. Da vil nok både Liverpool og Real Madrid fortsatt ønsker ham velkommen!