Kylian Mbappe

Den spanske sportsavisen Marca melder at overgangen Kylian Mbappe snart er Real Madrid spiller. – Etter utveksling av e-poster (har akkurat sluttet med fax) de siste dagene har Paris Saint-Germain nå godtatt tilbudet på 170 millioner euro pluss 10 millioner euro i bonuser.

Den franske superstjernens drøm om Real Madrid blir nå en realitet.

En offisiell kunngjøring kan finne sted så snart som i dag!. VM -vinneren som skal ankomme den spanske hovedstaden før han reiser med den franske troppen til VM kvalifiseringskamper mot Ukraina og Finland.

Nasser Al-Khelaifi, presidenten i Paris Saint-Germain, gjentok etter trekningen i Champions League på torsdag kveld han fortsatt var svært irritert på Real Madrid på deres oppførsel i jaken på Mbappe selv han ikke nektet angriperen skulle forlate Parc des Princes.

Real Madrid mener de har gjort alt innenfor lovene for fotballoverføringer og at de har handlet riktig. Så snart Mbappe gjorde det klart at han ønsket å bli med, var skjebnen for overføringen i deres hender. Det grønne lyset fra PSG vil nå snart følge.

Selv om overføringen ikke skulle bli kunngjort før PSGs Ligue 1 -kamp mot Reims i helgen, vil Mbappe sannsynligvis stå utenfor Mauricio Pochettinos lag for den konkurransen.

Les: Tottenham seiler opp som kandidat til noe stort

Mbappe er den nye Galactico
Dette er typen overgang som gjorde Florentino Perez til Real Madrid -president i sin tid, de siste årene har det vært stille og med det har presidents popularitet blitt mindre.

Mbappe hadde blitt referansepunktet for Real Madrids overføringsstrategi de siste sesongene, og spilleren forventes å bli den sentrale figuren i laget, noe han ikke har klart å bli i Paris. – Fallhøyden i Madrid blir ikke mindre!

Perez og hans stab er imidlertid nå klar over at PSG vil bli en «uvennlig klubb», til tross for at forholdet mellom de to partene hadde vært utmerket de siste årene.

PSG signerte Mbappe for fire år siden og slo Los Blancos. Nå skal han nok en gang bli den nest dyreste spilleren i verdensfotballen, bare slått av Neymar.

Les: Elyounoussi skrev historie for Southampton