Kylian Mbappé

Han er 20 år, verdensmester og vurdert som en av de aller største. Da blir det fort spekulasjoner når Kylian Mbappe begynner med vage formuleringer.

Ikke overraskende ble PSG-spilleren tildelt prisen som årets spiller i Ligue 1. Målmaskinen brukte takketalen til å fortelle verden om planene sine. Eller gjorde han det?

– Dette er et veldig viktig øyeblikk for meg. Jeg er kommet til det andre veiskillet i karrieren. Jeg har lært enormt mye her. Det er kanskje tid for å få mer ansvar. Jeg håper det kanskje blir i Paris Saint-Germain, det ville vært fint. Eller kanskje et annet sted i et nytt prosjekt. Jeg vil uansett si takk, sier Mbappé ifølge Goal.

Best. (foto: psg, twitter)

Les: Vant 2-0 over Real Madrid – mister jobben

Pressen tok selvfølgelig opp formuleringen hans i etterkant, om spurte om han egentlig varsler en exit fra PSG.

– Jeg sa det jeg skulle si. Når det er en sånn anledning, har du mulighet til å gi en beskjed. Jeg tror jeg har gitt min beskjed. Dersom jeg sier mer, vil det bli for mye. Og det er ikke beskjeden jeg ønsker å gi, sier Mbappé.

Se på Popidol: Liverpool anno 2019: nyt fyrverkeriet

Når du har scoret 32 mål i ligaen og ble  kåret til VMs beste unge spiller forrige sommer, har du lov til å leke litt med formuleringer.

Best. (foto: psg, twitter)

Og det fungerte. Vi ble hvertfall ikke noe klokere om hva som skjer til sommeren, men at det er bombesikkert at Paris blir boadressen etter sommeren er det hvertfall ikke.

Lukter vi Zinedine Zidane?

Les: Arsenal har fransk midstopper på toppen av handlelisten