Golden Boy. (psg, twitter)

Spissen har antydet at han fortsatt seriøst vurderer en ny kontrakt i Frankrike etter en lang periode med Real Madrid-rykter

Etter å ha vært involvert i hele fem mål mot Lorient på søndag, har Paris Saint-Germain-spissen Kylian Mbappe nok en gang sagt på at han ikke har bestemt seg for fremtiden hans i klubben.

Selv om de fleste har trodd at han vil gå til Real Madrid denne sommeren etter å ha presset på for overgang i fjor, har han nå gitt PSG-fansen håp om at de kanskje fortsatt kan se ham utover 2022.

LES: Salah er nær ved å signere en ny kontrakt

Mbappe sa at han ville kunngjøre sin endelige avgjørelse offentlig når han er klar til å gjøre det.

– Hvis jeg hadde tatt avgjørelsen min, ville jeg ha sagt det, sa Mbappe til Amazon Prime. Jeg trenger ikke svare noen. Hvis jeg hadde tatt avgjørelsen, ville jeg tatt ansvar og fortalt det.

– Jeg trenger ikke å gjemme meg, jeg har ikke drept noen. Jeg vil bare ta den beste avgjørelsen jeg kan. Jeg tenker fortsatt på det. Fordi det er nye elementer, nye parametere. Jeg vil gjøre det riktige valget. Jeg vet at for folk tar det litt lang tid.

– Er det mulig å bli i PSG? Ja, selvfølgelig.

Les: Forsøker seg på nytt på midtstopperen som kunne reddet jobben til Ole Gunnar Solskjær

Det har vært et vanskelig år for alle i PSG, ettersom rykter om Mbappe har vært der hele tiden og klubben er allerede ute av Champions League.

Ankomsten av Lionel Messi har ikke hatt den umiddelbare effekten mange i klubben hadde håpet, selv om søndagens 5-1-seier over Lorient ga blikk av hva man får med Mbappe, Messi og Neymar i form.

På grunn av PSGs dårlige sesong, ​​har det dukket opp ytterligere rykter om Mbappes ønsker å bli i Paris, men han er fortsatt ikke klar til å erklære tiden i Frankrike over.