Matthijs de Ligt (foto: ajax)

Ajax kaptein Matthijs de Ligt er ekstremt ettertraktet, og både Barcelona og Manchester United kjemper knallhard om å hente forsvareren, for en ting er sikkert, han er ikke Ajax spiller til høsten. – Den nederlandske klubben må finne seg en ny kaptein, men kan trøste seg med en stappfull klubbkasse. 

Nå fyrer det nederlandske stjerneskuddet opp under redselen til både Manchester United fans og de som er med Barcelona. – Til Metro sier han:

«Selvfølgelig er Premier League en stor liga, så også den spanske, men det er finnes andre ligaer også. Det handler ikke bare om de to»

Les: Manchester United frister med ukelønn på 2,8 millioner kroner – er ikke nok

«Jeg vet fortsatt ikke hvor min fremtiden er, så la oss se hva som skjer. Først må vi spille to kamper, og så må vi se etter det.» Nederland møter England og Tyskland tidlig i juni.

Les: Manchester City legende fristes av 140 millioner kroner skattefri jackpot

«Selvfølgelig er det interesse fra klubber, men jeg vil ikke nevne hvilke klubber det er. Det jeg vil si er at jeg fokuserer på landslaget og etter det må vi se hva fremtiden bringer»

Vi her i Sporten støtter Matthijs de Ligt i hans sylskarpe kommentarer, det finnes fotballligaer i land som Tyskland, Italia og Frankrike som folk bør få høre om, til og med Sverige har en liga har vi hørt.

Les på Popidol: «Knights of the Old Republic» spillet blir Star Wars film