Gjorde vondt. (foto: liverpool, twitter)

Forrige sesong var Liverpool høyt oppe, første tittel på det som kunne bli the quadruple var den engelske ligacupen. Trælende i motvind og med det smertefulle 2-5 tapet mot Real Madrid i Champions League, måtte Alexander Trent-Arnold ty til av-knappen da erkerivalen tok «deres» cuptittel.

Med 2-0 seier mot Newcastle på Wembley vant Manchester United sitt første trofé siden Mourinho var boss på Old Trafford. Trent Alexander-Arnold klarte ikke å unne erkerivalen denne triumfen.

LES: Dette lover definitivt ikke bra for Chelsea

-Jeg så kampen, men da de hevet trofeet slo jeg av TV’en. Jeg tenkte: «Det skal jeg ikke bare se på». Å vite at de har løftet trofeet gjorde vondt, begynner Liverpool-spilleren til The Telegraph.

Trent-Arnold har likevel evnen til å se det i et større perspektiv.

-Det viser hvor fort det forandrer seg i fotballen. Se på Arsenal. Forrige sesong snakket alle om at de var en fiasko fordi de ikke kom til Champions League, plutselig leder de ligaen. Det er det samme med Manchester United. De tapte mot Brentford i starten av sesongen og alle sa: «Nå skjer det igjen for dem». Nå flyr de, kommer det fra Liverpool-spilleren.

Som også tar det som et tegn på at det kan snu seg for Liverpool i løpet av uker eller måneder.

LES OGSÅ: MLS tilpasser seg Messis krav