Bruno Guimaraes hodeløs

For noen uker siden måtte den brasilianske defensive midtbanespilleren Bruno Guimaraes ut å forklare at han faktisk er glad i den hvite og sort stripede trakta til Newcastle. – En kommentar i sosiale medier var «hodeløst» og en annen kan noen «klippe hull til øynene.. «

Signeringen var et varp for Newcastle, da han Guimaraes kom fra Olympique Lyon i januar 2022 kostet det solide 42,1 millioner euro, men allerede nå, litt over et år senere er verdien i følge Transfermarkt nesten doblet.

Real Madrid er interessert i Guimaraes og vil gå etter han så snart overgangsmarkedet åpner. – Den siste tiden har det gått rykter om at han ønsker å dra videre i sommer, men det er noe som Newcastle har både makt i form av kontrakt frem til 2026 og penger nok til å stoppe.

Les: Football-Insider: 3 Arsenal-spillere legges ut for salg

Det er dog ikke en fordel å låse en spiller som vil dra videre, da blir drakta et fengsel. Bruno Guimaraes har en kontrakt som går ut i juni 2026 Mundo Deportivo meldte for et par dager siden at Real Madrid går for 25-åringen som skal være svært hypp for å spille for kongens klubb, men i motsatt fall, tidligere i dag meldte Football Insider at hans nåværende klubb, Newcastle, tror Guimaraes vil forlenge med klubben.

I løpet av hans tid i Premier League har det blitt åtte mål og fire målgivende pasninger på 35 kamper. Etter gårsdagens 2 -0 tap mot Manchester City befinner Newcastle seg på en utsatt femteplass i Premier League.

LES OGSÅ: MLS tilpasser seg Messis krav