Mason Greenwood. (foto: Getafe, x)

Sir Jim Ratcliffe vil ta Manchester United sitt forhold til Mason Greenwood opp til ny vurdering, Barcelona ønsker seg en god deal og Getafe, som har den engelske høyrevingen på lån denne sesongen ønsker han skal bli.

Getafe-president Angel Torres sier Mason Greenwood ønsker å bli «ett år til»

Det er ganske nøyaktig et år siden saken mot han ble henlagt av politiet, men til tross for det ønsket ikke Manchester United å hente han tilbake i troppen. Mason Greenwood har scoret 35 mål og registrert 12 assists på 129 kamper for Manchester United. Han har ikke dukket opp for de 20 ganger engelske mesterne siden januar 2022.

Les: Erik ten Hag insisterer på at han fortsatt vil ha overgangsveto i Manchester United

Getafe-president Angel Torres har sagt at den utlånte Manchester United-spissen Mason Greenwood ønsker å bli i det spanske laget i «et år til».


Etter å ha blitt fortalt at han ikke hadde noen fremtid i Manchester United i fjor sommer, flyttet 22-åringen på lån til Getafe. Han har levert syv mål og registrert fem assist på 24 kamper i alle konkurranser. – Det er tydelig at all rust, som kom av å være borte fra banen så lenge er skrapet bort.

Barcelona fortsetter å være sterkt knyttet til engelskmannen, men en fersk rapport hevdet at Greenwood ville avslå sjansen til å flytte til Camp Nou hvis han fikk en ny sjanse på Old Trafford.

Manchester Uniteds nye minoritetsaksjonær Sir Jim Ratcliffe har antydet at det kan være en rute for ham tilbake til førstelagstroppen for sesongen 2024-25.

Torres har sagt at det vil være opp til de røde djevlene å bestemme fremtiden hans, men Getafe-presidenten tror at Greenwood ønsker å tilbringe «et år til» med klubben sin.

«Han har god samvittighet, han er veldig komfortabel og gal etter å bli et år til. Det er en sak som de [United] må avgjøre,» sa Torres til COPE.

«Det er nytt eierskap. De må bestemme seg. I Spania har han et marked, men de [Barcelona] har penger. Barcas måte å spille på ville passe ham bra, men det avhenger av Manchester United. Hvis det er sant, vil han fortelle meg .»

Ratcliffe har sagt at klubben vil se på «de virkelige fakta» før de tar «en rettferdig avgjørelse» denne sommeren.

En rekke andre spanske klubber, inkludert Real Sociedad og Valencia, antas også å følge nøye med på situasjonen på grunn av hans sterke prestasjoner i La Liga.

Les: Times: Fire klubber står klare for å signere Manchester Citys superstjerne