De siste resultater i Championship viser med all tydelighet hvor «tett i pappen» Hull manager Grant McCann er som satte sin tidligere kaptein Markus Henriksen utenfor laget i flere måneder etter en overgang gikk i vasken.

Hopper på vinnertoget

Heldigvis har Hull latt han få spille igjen, men ikke hos dem, de har lånt Markus Henriksen til Bristol City som tar imot han med åpne armer. – Mens de fire siste kampene for Hull har vært tap har nå Bristol City fire strake seire. Det betyr også at Markus Henriksen med sine nye lagkamerater har rast forbi Hull på tabellen.

Les: Manager Quique Setien vil holde seg utenfor Barcelona bråket

Nordmannen lånes ut frem til sommeren, etter det er det få som tror på en retur til Hull. – Henriksen har ikke spilt for Hull denne sesongen og har kun fått kamptrening på høyt nivå i EM-kvalifiseringskampene til Norge. Utenom det har han spilt for Hull sitt U23-lag.

Målsetningen til Bristol er Premier League

Nordmannen fikk beskjed i august at han ikke var en del av Grant McCanns planer, og han har den siste tiden trent med Rosenborg. Trønderen var kaptein for Hull i 2018/19-sesongen.

Får trolig sin debut hjemme på fredag mot Birmingham.

Les: Kaos i Serie A: Sparker samme manager to ganger på få uker

– Det er en flott klubb som spiller fin fotball. Jeg gleder meg veldig. Da jeg hørte at de var interesserte ble jeg veldig giret. Jeg ser veldig fram til denne utfordringen, sier Henriksen i et intervju publisert av hans nye klubb på Twitter.

Bristol ligger på 6.plass med 50 poeng, mens Hull er nede på 14 plass med 39 poeng.