(foto: psg, twitter)

Sist sommer følte den italienske midtbanespilleren Marco Verratti at 10 år i Paris Saint-Germain var nok, men istedenfor å dra videre lot han seg overtale til å signere på en forlengelse frem til sommeren 2026.

Nå nærmer sommerens overgangsmarket seg med stormskritt og rykter om 30 åringens exit fra den franske hovedstaden kommer igjen til overflaten.

Les: Med nye regler ville Liverpool kvalifisert seg til Champions League til tross for femteplassen

Real Madrid, Bayern München og Juventus har alle vært på ballen en stund, men nå har enda en storklubb meldt seg på i jakten.

Le Parisien skriver at Verratti tenker på fremtidens in til tross for at han skrev under en forlengelse for ikke mange månedene siden. Årsaken til grublingene skal imidlertid være den massive kritikken som har blitt Verratti til del denne sesongen.

Ryktene om Verrattis misnøye nådd helt til Manchester, hvor de nykårede Premier League-mesterne Manchester City skal ha kastet seg inn i jakten.

Les: Karim Benzemas fremtid blir stadig mer tåkete

Ifølge Le Parisien skal imidlertid Verrattis prioritet fortsatt være å bli enda lenger i PSG, men klubbens sportslige rådgiver, Luis Campos, skal være åpen for å slippe Verratti dersom et attraktivt tilbud skulle komme.