Penger teller mindre enn å bære den hvite drakta. (foto: real, twitter)

Real Madrid forsøkte i det lengste å overbevise Kylian Mbappé om at han trengte å skifte beite. Det gikk så langt at «halve Spania» forventet at 23-åringen var en del av La Liga fra sesongstart. Så snudde Mbappé etter at PSG valgte å gi ham absolutt alt han pekte på. I sommer har PSG kjørt en offensiv som går andre veien.

Vinicius Jr. har holdt igjen på kontraktsforlengelsen med Real Madrid, og står fortsatt med utløp i 2024. 21-åringen ble hentet i 2019 fra Flamengo, og har denne sesongen vist han er fullblods tittelmester-spiller. 17 scoringer og 13 assists på 35 La Liga-kamper, 4 scoringer og 7 assists på 13 Champions League-kamper har gitt Real en venstreving for de store kampene.

LES: Årets Ajax-spiller velger Arsenal

Marca hevder PSG har kommet med «et råd» til Vinicius om at han dropper forlengelse hos Real, spille kontrakten ut og spaserer inn på Parc des Princes i 2024 til en 40 millioner euros årslønn. Dette er tolv ganger høyere enn nåværende lønn og fire ganger hva det er forventet han tjener hvis han forlenger med Real.

Likelvel, Ifølge Sport har Real Madrid og Vinicius Jr. blitt enige om de personlige betingelsene og nærmer seg signering. KLubbpresident Perea gikk også ut i spansk media og bekreftet at brasilianeren har mottatt flere tilbud, men at han kommer til å forlenge med kongeklubben.

PSGs fremstøt gir denne gangen ikke resultater. Det er faktisk noe befriende at penger skaffer det meste, men heldigvis ikke alt.

LES: Bekreftet: Brentford henter inn kapasitet fra Manchester United