Regler, regler og enda flere regler

Ajax sin suksessmanager Erik ten Hag har funnet ut på den harde måten at Manchester United ikke er like sexy som tidligere. – Spillere som før hadde gitt opp alt for å komme til Old Trafford er nå i beste fall usikre. En rekke spillere forlater denne sommeren, men Manchester United har til gode å hente forsterkninger siden Erik ten Hag ble ansatt.

Engelske eksperter er rimelig samstemte i at Manchester United neste sesong ikke er i posisjon for å kvalifisere seg til Champions League eller ta noen pokaler. – Flere og flere navn på Erik ten Hag sin ønskeliste faller fra. Nå skal tonen i følger Mirror være tøffere fra den nederlandske manageren fra å være en ønskeliste skal signeringen av to midtbanespillere nærmest være et krav.

Det blir ikke lett for Manchester United, begge trenger en solid dose overtalelse (les penger). Barcelona spiller og tidligere Ajax spiller Frenkie de Jong vil aller helst bli på Camp Nou, men hvis han «må selges» skal det bli til en klubb som har kvalifisert seg til Champions League. Dessuten, da Barcelona fortalte Manchester United hvor mye de ønsket rynket selv klubben med mer penger enn vett på nesen.

Les: Christian Eriksen har bestemt seg for å bo i London

Den andre som Erik ten Hag krever er Christian Eriksen som har reetablert seg på topp dette halvåret hos Brentford. – Den danske playmakeren har signalisert han ønsker å fortsette å bo i London og har allerede avvist tilnærminger fra Manchester United.

Dermed står det mellom forlengelse med Brentford eller ny kontrakt med Tottenham, klubben han spilte seg til stjernestatus i (2013-20).

Les: Ikke god nok for Wolverhampton – PSG blar opp 400 millioner for spilleren året senere