Trenger riktig kort til kabalen. (foto: united, twitter)

Hvis du spør den gjengse United-supporter om hvem som står mellom stengene for United neste sesong, får du like mange spørsmål som svar.

Noe er likevel sikkert: Sergio Romero reiser i juni, Tom Heaton er på vei inn og Lee Grant sklir trolig inn i en trenerrolle hos United. Utover det kan det meste skje.

Les: José Mourinho har ikke fått nøkkelkortet engang før han sender Chris Smalling på dør

David de Geas fremtid på Old Trafford avhenger av hvilke forsikringer Solskjær kan gi spanjolen om at han fortsatt er numero uno mellom stengene. I Uniteds 12 siste Premier League kamper valgte Solskjær spanjolen fra start i bare to. En garanti kan De Gea neppe forvente seg.

Dermed kan det bety at spanjolen velger minste motstandsvei og lar seg hente til en klubb der han får lov til å velge spilletid. Skjer dette, skal 24-åringen Dean Henderson inn som førstekeeper.

Les på F7: Ronaldo og Pogba bruker rå forbrukermakt

Ifølge Marca har United i jobben med scenariet De Gea-exit, meldt seg hos PSG og viftet med interesse for Keylor Navas.

34-åringen startet hos Real Madrid, ble skjøvet bakover i køen da Thibaut Courtois ble hentet inn i 2018, og forsvant til PSG som førstekeeper i 2019.

Donnarumma er varslet på vei inn hos PSG som free agent (medisinsk test denne uken), noe som vil bety at Navas igjen må se lengre etter spilletid. Bak Dean Henderson blir det trolig ikke så anderledes, men sammenlignet med Donnarummas 251 kamper på øverste nivå, er Henderson med sine 112 fortsatt grønn. Her vil veteranstatusen til Navas derfor telle mer.

Tåler også litt ruskevær. (foto: navas, twitter)

Les på Popidol: Rålekker Barcelona-drakt er ute

PSG skal ha satt en prislapp på 12 millioner euro på Navas, spørsmålet er om Navas er det riktige kortet i keeperkabalen til United?

34-åringen har spilt for de største, stått i de viktigste kampene, og er på de beste dagene outstanding. Aksepterer han at det er ungdommens tid på Old Trafford og tar rollen bak Dean Henderson, kan Navas bli et sterkt andrevalg for Solskjær og en solid støtte for Henderson.

Les: Ny kamp om Sandro Tonali