Fløtt dere. (foto: van dijk, twitter)

Van Dijk er en av Klopps største favoritter og er sterk kandidat til posisjonen som verdens beste midtstopper. Men han trenger hjelp. Ifølge Marca har Liverpool nå peilet seg inn mot en brasiliansk 27-åring.

Når Liverpool allerede har spillere som Joe Gomez, Joel Matip og Dejan Lovren i forsvaret, er ikke van Dijk alene om å ha ansvaret med å nøytralisere motstanderne når de setter fart mot Alisson. Men ifølge Marca, har Klopp funnet den ultimate partneren til nederlenderen i muskelbunten Diego Carlos.

Les: Verdens mektigste har kåret Liverpool til Premier League-vinner!

Les: Iniesta åpner opp for spektakulær overgang

Brasilianeren hadde tre år hos Nantes før han ble hentet til Sevilla i 2019. Her har han tatt steget videre, og har vært en viktig brikke for manager Julen Lopeteguis ferd mot topp tre i La Liga.

Ifølge Marca vurderer Liverpool 27-åringen ved neste overgangsmarked.

Les på Popidol: Honor Blackman tidenes Bond-babe «Pussy Galore» er død

Lopetegui vil nødig miste Carlos, men når vi hører brasilianeren uttale seg, skjønner vi at Sevilla har midtstopperen på lånt tid.

-Det var tydelig for meg at å komme til Sevilla var et stort steg i karrieren min, siden de er en stor klubb. En dag vil jeg gå videre, men bare for en av de beste klubbene i verden, sier Carlos ifølge Marca.

Hvis Liverpool kaller, er nok ikke Carlos sen med å si ja til muligheten.

(Som forøvrig ble verdenskjent da han ble klippet ned av en dommer og fikk rødt kort for det)

Les: Verdens mektigste har kåret Liverpool til Premier League-vinner!