Litt gråere, men fortsatt briljant. (foto: iniesta, twitter)

Når du trekker deg tilbake fra europeisk toppfotball og setter deg på flyet til Japan som 33-åring, da har du lukket døren bak deg og kastet nøkkelen. Hvis du ikke heter Andres Iniesta, da.

I desember gikk det et rykte om at Barcelona-legenden hadde fått nok av » pensjonisttilværelsen» hos Kobe og var på vei til argentinske Estudiantes de la Plata. Iniesta fortsatte i Japan.

Les: Verdens mektigste har kåret Liverpool til Premier League-vinner!

Så i januar hevdet Diario Sport at Barcelona jobbet med å friste Iniesta tilbake til Camp Nou. Iniesta fortsatte i Japan.

Nå virker det som spanjolen med alle trofeene har innsett at han fortsatt er lysten på mer, og har nok juice i beina til å hevde seg i europeisk toppfotball.

Les på F7: Bill Gates kom med pandemi advarsel for fem år siden

På spørsmål fra El Mundo Deportivo om muligheten til et comeback i Barcelona, kom det definitivt ikke et nei fra Iniestas munn.

-Intensjonen min er å fortsette å spille fotball. Jeg har kontrakt her til 2021 og er motivert til å fortsette å spille. Jeg ønsker å oppleve disse øyeblikkene med ballen og gresset igjen, sier spilleren med 22 år hos Barcelona.

Jeg ønsker å oppleve disse øyeblikkene igjen.

Selv om 35-åringen dominerer hos Vissel Kobe i J-League, er det nok ikke japansk gress han nå prater om.

Dette kan faktisk komme til å skje.

Les: Thomas Müller gjør seg uaktuell for Premier League