Den nederlandske fotballegenden Marc Overmars med store øyebryn var en gigantisk suksess som sportsdirektør for Ajax helt til han startet å sende upassende SMS meldinger til kvinnelige ansatte i klubben. I Nederland er de, akkurat som i Norge helligere enn paven og naturlig nok etter noen dager med støy i media trakk han seg i skam fra sin stilling.

Det tok ikke mange ukene før klubber, som ikke var så opptatt av #MeToo oppdaget de hadde en fotballeder tilgjengelig som betyr både suksess på banen og penger i banken. Marc Overmars, som bor i Amsterdam skal hvis et samlet nederlandsk og belgisk pressekorps har rett pendle over grensen til Antwerpen for sin nye jobb som sportsdirektør for Royal Antwerp.

Les: HamKam styrker seg med Bodø/Glimt forsvarer

Det vil ta i overkant av en time hvis Marc Overmars velger tog mellom jobb og hjem! – Noe som vil gi han masser av tid å sende SMS meldinger

48 åringen ble en av de store i nederlandsk fotball, han spilte blant annet for for Ajax, Arsenal og Barcelona. Erfaringen og kontaktnettet har han tatt med seg inn i den suksesshistorien som Ajax er. – Få om noen klubber i verden er flinkere til å bygge opp og selge dyrt til storklubber i Premier League, La Liga og Serie A.

Les: Nederlandsk media: Bayern München har lagt inn 250-millioners bud på gnistrende god 19-åring

Marc Overmars skal trolig presenteres som ny sportsdirektør for Royal Antwerp senere i dag. – Den belgiske klubben ligger for tiden på 3.plass i Divisjon A.